Kvarte ungtyre til salg

Så har vi igen slagtemodne ungtyre, så står I og mangler kød til fryseren, så kontakt os. De sælges i kvarte, enten i den traditionelle udskæring eller som pistoludskæringen, hvor der følger ekstra hakket kød med.
Læs mere om udskæringerne her under fanen “Salg af kød”.

Hakket oksekød 2. oktober 2020

Kære kunder

Så er der endelig hakket oksekød igen. Vi udleverer fra slagteren i Nr. Onsild i poser á 5 kg. den 2. oktober 2018. Du skal forudbestille så hurtigt som muligt, så vi kan få overblik over, hvor mange dyr vi skal slagte.

Som noget nyt vil der også være en begrænset mængde mørbrad i vakuumpakning.

Hakket kød: 60 kr. /kg

Mørbrad: 300 kr./ kg

Send besked her med ønsket mængde. Først til mølle.

En kvart ungtyr til udlevering i maj

Det gik hurtigt med at sælge den kvarte ungtyr, at vi havde tilbage i marts/april, men heldigvis har vi endnu en slagtning af en ungtyr planlagt. Det bliver med udlevering af kødet i maj og vi mangler blot én kunde for at kunne lave de endelige planer, så kom frisk og husk at oplyse om hvilken udskæring (traditionel/pistol + ekstra hakket), at I ønsker.
(Se under “Salg af kød” for yderligere info om typerne af udskæring).

Oksekød til salg

Kære kunder
Vi har oksekød fra tre ungtyre til salg, hvoraf de to er klar til slagtning i marts, mens den sidste er slagteklar i april.
Skriv derfor til os, hvis I er interesseret i en kvart ungtyr. Husk at angive om I ønsker “pistol + hakket kød”-udskæringen eller den traditionelle udskæring? (Se under “Salg af kød” for yderligere info).