Hakket kød den 10. november 2023 – minimum 10 kg 80 kr/kg

Kære kunder
Ca. hvert 2-3 år slagter vi vores foldtyr for at få nye gener ind i besætningen. Da han er en stor fyr, der er lidt grov i fibrene, så hakker vi hele dyret. Det giver en unik fars med masser af struktur og smag, som flere af vores kunder holder meget af.
Vi udleverer i 10 kg poser fra kølevogn den 10. november på en rute der går fra Aalestrup, Hobro, Randers, ned ad E45 til Fredericia. Hvis du er interesseret i denne sjældne mulighed for at få hakket oksekød af meget høj kvalitet, så kontakt os her på siden med angivelse af hvor mange 10 kg poser du skal bruge. Pris: 80 kr/kg.
Bestil her

Kvarte ungtyre til salg

Så har vi igen slagtemodne ungtyre, så står I og mangler kød til fryseren, så kontakt os. De sælges i kvarte, enten i den traditionelle udskæring eller som pistoludskæringen, hvor der følger ekstra hakket kød med.
Læs mere om udskæringerne her under fanen “Salg af kød”.

Sidste chance i år – pistol + hakket

Kære kunder vi har en kvart pistoludskæring i overskud til udlevering den 11./12. dec. 2020 hos Nørre Onsild Slagtehus ved Hobro. Kontakt os hurtigst muligt hvis du er interesseret.

Den 11. december udleverer vi en begrænset mængde hakket kød max. 12% til 300 kr for 5 kg. Henvend dig hurtigst muligt hvis du er interesseret.

Pistoludskæringen kommer nok til at koste lige godt 4.000 kr. men så er hovedretten Nytårsaften også sikret 🙂

Oksesteg til Nytår? Bestil nu!

Kære kunder

Vi har haft denne flok flotte ungtyre gående i snart to år. De har haft et godt liv med masser af græs, motion og frisk luft. Vi mangler kun to kunder til kvarte udskæringer, for at du kan få stege i fryseren til jul og Nytår. Bestil snarest muligt, da der skal bookes tid hos slagteren, og kødet skal have den fornødne tid til at modne i kølerummet. Læs mere under salg af kød, og bestil under kontakt.

Hakket oksekød 2. oktober 2020

Kære kunder

Så er der endelig hakket oksekød igen. Vi udleverer fra slagteren i Nr. Onsild i poser á 5 kg. den 2. oktober 2018. Du skal forudbestille så hurtigt som muligt, så vi kan få overblik over, hvor mange dyr vi skal slagte.

Som noget nyt vil der også være en begrænset mængde mørbrad i vakuumpakning.

Hakket kød: 60 kr. /kg

Mørbrad: 300 kr./ kg

Send besked her med ønsket mængde. Først til mølle.

En kvart ungtyr til udlevering i maj

Det gik hurtigt med at sælge den kvarte ungtyr, at vi havde tilbage i marts/april, men heldigvis har vi endnu en slagtning af en ungtyr planlagt. Det bliver med udlevering af kødet i maj og vi mangler blot én kunde for at kunne lave de endelige planer, så kom frisk og husk at oplyse om hvilken udskæring (traditionel/pistol + ekstra hakket), at I ønsker.
(Se under “Salg af kød” for yderligere info om typerne af udskæring).

Vi har stadig kød

Kære kunder

Vi har stadig 7 tyrekalve gående, som skal slagtes fra oktober 2019 og ind i foråret 2020. Hvis du skal have kød inden jul og Nytår er det dog på tide at bestille nu. Jo før du henvender dig med din interesse – jo bedre. Så kan vi planlægge slagtedato med de andre kunder der også skal have kød fra samme dyr.

Skriv derfor til os, hvis I er interesseret i en kvart ungtyr. Husk at angive om I ønsker “pistol + hakket kød”-udskæringen eller den traditionelle udskæring (Se under “Salg af kød” for yderligere info).