Kvarte ungtyre til salg

Så har vi igen slagtemodne ungtyre, så står I og mangler kød til fryseren, så kontakt os. De sælges i kvarte, enten i den traditionelle udskæring eller som pistoludskæringen, hvor der følger ekstra hakket kød med.
Læs mere om udskæringerne her under fanen “Salg af kød”.

Sidste chance i år – pistol + hakket

Kære kunder vi har en kvart pistoludskæring i overskud til udlevering den 11./12. dec. 2020 hos Nørre Onsild Slagtehus ved Hobro. Kontakt os hurtigst muligt hvis du er interesseret.

Den 11. december udleverer vi en begrænset mængde hakket kød max. 12% til 300 kr for 5 kg. Henvend dig hurtigst muligt hvis du er interesseret.

Pistoludskæringen kommer nok til at koste lige godt 4.000 kr. men så er hovedretten Nytårsaften også sikret 🙂

Oksesteg til Nytår? Bestil nu!

Kære kunder

Vi har haft denne flok flotte ungtyre gående i snart to år. De har haft et godt liv med masser af græs, motion og frisk luft. Vi mangler kun to kunder til kvarte udskæringer, for at du kan få stege i fryseren til jul og Nytår. Bestil snarest muligt, da der skal bookes tid hos slagteren, og kødet skal have den fornødne tid til at modne i kølerummet. Læs mere under salg af kød, og bestil under kontakt.

Hakket oksekød 2. oktober 2020

Kære kunder

Så er der endelig hakket oksekød igen. Vi udleverer fra slagteren i Nr. Onsild i poser á 5 kg. den 2. oktober 2018. Du skal forudbestille så hurtigt som muligt, så vi kan få overblik over, hvor mange dyr vi skal slagte.

Som noget nyt vil der også være en begrænset mængde mørbrad i vakuumpakning.

Hakket kød: 60 kr. /kg

Mørbrad: 300 kr./ kg

Send besked her med ønsket mængde. Først til mølle.

En kvart ungtyr til udlevering i maj

Det gik hurtigt med at sælge den kvarte ungtyr, at vi havde tilbage i marts/april, men heldigvis har vi endnu en slagtning af en ungtyr planlagt. Det bliver med udlevering af kødet i maj og vi mangler blot én kunde for at kunne lave de endelige planer, så kom frisk og husk at oplyse om hvilken udskæring (traditionel/pistol + ekstra hakket), at I ønsker.
(Se under “Salg af kød” for yderligere info om typerne af udskæring).

Vi har stadig kød

Kære kunder

Vi har stadig 7 tyrekalve gående, som skal slagtes fra oktober 2019 og ind i foråret 2020. Hvis du skal have kød inden jul og Nytår er det dog på tide at bestille nu. Jo før du henvender dig med din interesse – jo bedre. Så kan vi planlægge slagtedato med de andre kunder der også skal have kød fra samme dyr.

Skriv derfor til os, hvis I er interesseret i en kvart ungtyr. Husk at angive om I ønsker “pistol + hakket kød”-udskæringen eller den traditionelle udskæring (Se under “Salg af kød” for yderligere info).

Kød til efteråret

Kære kunder

Ifølge kalenderen er vi nu i den sidste sommermåned, og vores dyr har nydt græsset og solen. Flere af vores tyre er ved at være slagteklar, og vi kan levere i september måned.

Skriv derfor til os, hvis I er interesseret i en kvart ungtyr. Husk at angive om I ønsker “pistol + hakket kød”-udskæringen eller den traditionelle udskæring? (Se under “Salg af kød” for yderligere info).
Lidt om klima og kød:
Hvis man godt kan lide oksekød og samtidig ønsker minimal klimapåvirkning skal man købe lokalt. Det siger sig selv, at hvis man køber oksekød der er importeret fra Sydamerika eller USA, så er klimapåvirkningen større, end hvis man køber dansk.
Når man så skal vælge hvilket dansk oksekød man skal købe, skal man vælge kød der som vores har været fritgående på græs. Kreaturerne sørger selv for at opsamle deres føde, og den skal ikke indsamles og bearbejdes af store maskiner i sommerhalvåret, som det sker for de dyr der aldrig kommer ud.
Opsamling af CO2 sker som led i planternes fotosyntese og i særdeleshed i regnskovene. Vi producerer alt foderet til vores dyr selv, og er ikke afhængige af import af soja fra Sydamerika, der gør indhug i regnskovene.
Vores kreaturer græsser ovenikøbet på arealer, der dårligt kan anvendes til andet end afgræsning. Dermed tager vi ikke arealer ud, som kunne bruges til anden natur. Faktisk er vores kreaturer naturplejere og vi modtager støtte fra fødevareministeriet til at lade dem afgræsse ekstensive arealer, netop for at bibeholde eng-landskabet, der med sit høje plantedække medvirker til binding af kulstof i jorden.