Hakket kød den 10. november 2023 – minimum 10 kg 80 kr/kg

Kære kunder
Ca. hvert 2-3 år slagter vi vores foldtyr for at få nye gener ind i besætningen. Da han er en stor fyr, der er lidt grov i fibrene, så hakker vi hele dyret. Det giver en unik fars med masser af struktur og smag, som flere af vores kunder holder meget af.
Vi udleverer i 10 kg poser fra kølevogn den 10. november på en rute der går fra Aalestrup, Hobro, Randers, ned ad E45 til Fredericia. Hvis du er interesseret i denne sjældne mulighed for at få hakket oksekød af meget høj kvalitet, så kontakt os her på siden med angivelse af hvor mange 10 kg poser du skal bruge. Pris: 80 kr/kg.
Bestil her

Sidste chance i år – pistol + hakket

Kære kunder vi har en kvart pistoludskæring i overskud til udlevering den 11./12. dec. 2020 hos Nørre Onsild Slagtehus ved Hobro. Kontakt os hurtigst muligt hvis du er interesseret.

Den 11. december udleverer vi en begrænset mængde hakket kød max. 12% til 300 kr for 5 kg. Henvend dig hurtigst muligt hvis du er interesseret.

Pistoludskæringen kommer nok til at koste lige godt 4.000 kr. men så er hovedretten Nytårsaften også sikret 🙂

Oksesteg til Nytår? Bestil nu!

Kære kunder

Vi har haft denne flok flotte ungtyre gående i snart to år. De har haft et godt liv med masser af græs, motion og frisk luft. Vi mangler kun to kunder til kvarte udskæringer, for at du kan få stege i fryseren til jul og Nytår. Bestil snarest muligt, da der skal bookes tid hos slagteren, og kødet skal have den fornødne tid til at modne i kølerummet. Læs mere under salg af kød, og bestil under kontakt.

Vi har stadig kød

Kære kunder

Vi har stadig 7 tyrekalve gående, som skal slagtes fra oktober 2019 og ind i foråret 2020. Hvis du skal have kød inden jul og Nytår er det dog på tide at bestille nu. Jo før du henvender dig med din interesse – jo bedre. Så kan vi planlægge slagtedato med de andre kunder der også skal have kød fra samme dyr.

Skriv derfor til os, hvis I er interesseret i en kvart ungtyr. Husk at angive om I ønsker “pistol + hakket kød”-udskæringen eller den traditionelle udskæring (Se under “Salg af kød” for yderligere info).

Kød til efteråret

Kære kunder

Ifølge kalenderen er vi nu i den sidste sommermåned, og vores dyr har nydt græsset og solen. Flere af vores tyre er ved at være slagteklar, og vi kan levere i september måned.

Skriv derfor til os, hvis I er interesseret i en kvart ungtyr. Husk at angive om I ønsker “pistol + hakket kød”-udskæringen eller den traditionelle udskæring? (Se under “Salg af kød” for yderligere info).
Lidt om klima og kød:
Hvis man godt kan lide oksekød og samtidig ønsker minimal klimapåvirkning skal man købe lokalt. Det siger sig selv, at hvis man køber oksekød der er importeret fra Sydamerika eller USA, så er klimapåvirkningen større, end hvis man køber dansk.
Når man så skal vælge hvilket dansk oksekød man skal købe, skal man vælge kød der som vores har været fritgående på græs. Kreaturerne sørger selv for at opsamle deres føde, og den skal ikke indsamles og bearbejdes af store maskiner i sommerhalvåret, som det sker for de dyr der aldrig kommer ud.
Opsamling af CO2 sker som led i planternes fotosyntese og i særdeleshed i regnskovene. Vi producerer alt foderet til vores dyr selv, og er ikke afhængige af import af soja fra Sydamerika, der gør indhug i regnskovene.
Vores kreaturer græsser ovenikøbet på arealer, der dårligt kan anvendes til andet end afgræsning. Dermed tager vi ikke arealer ud, som kunne bruges til anden natur. Faktisk er vores kreaturer naturplejere og vi modtager støtte fra fødevareministeriet til at lade dem afgræsse ekstensive arealer, netop for at bibeholde eng-landskabet, der med sit høje plantedække medvirker til binding af kulstof i jorden.

Hakket kød den 2. november

Kære kunder

På utallige opfordringer er der nu hakket kød igen. Vi udleverer fra slagteren i Nr. Onsild i poser á 5 kg. den 2. november 2018. Du skal forudbestille så hurtigt som muligt, så vi kan få overblik over, hvor mange dyr vi skal slagte.

Som noget nyt vil der også være en begrænset mængde mørbrad og hele fileter i vakuumpakning.

Vi mangler 1 kunde til en pistol-udskæring med udlevering fre 23. nov / lør. 24. nov.  og 1 kunde til en pistol-udskæring med udlevering fre 30. nov / lør. 1. dec. 

Hakket kød: 50 kr. /kg

Mørbrad: 300 kr./ kg

Filet: 225 kr./ kg

Send besked her med ønsket mængde. Først til mølle.

Tørreste sommer nogensinde / kød til salg

Det har været en udfordrende sommer næsten uden vand. Intet vand = intet græs. Vores køer lever af græs! Heldigvis har vi gode naboer, som havde græsmarker de ikke selv skulle bruge, som vi måtte lade vores kreaturer afgræsse. Det betyder, at vi ikke som andre, har skullet slagte store dele af vores stambesætning.

Nu kan vi i ro og mag gå efteråret og vinteren i møde med laden fuld af foder, og har også slagtekalve klar til dig. Vi forventer at slagte tyrekalve fra september til december. Skal du have fyldt fryseren op med lækkert kød fra Hereford tyrekalve, som har haft et godt liv på græs og med masser af motion, så skriv til os under “kontakt” her på siden. Læs mere om vores produkter under “salg af kød”

Hvis du overvejer, at bestille så kontakt os så hurtigt som muligt, da der er leveringstid, og slagtningerne skal koordineres med andre kunder. 🙂