Udsolgt af kød i 2011

Vi har nu bestillinger på alle seks kreaturer som vi skal slagte i 2011. Tak til alle vore kunder, vi håber at I bliver glade for at åbne fryseren det næste års tid. De fem af dyrene slagtes den 1. november og skal så modne i kølerum frem til 16. – 18. november hvor kødet udleveres hos slagteren. Det sidste dyr slagtes den 29. november og udleveres den 17. december 2011. Alle der har bestilt skal på nuværende tidspunkt have modtaget et udleveringstidspunkt. Hvis ikke bedes I kontakte os hurtigst muligt.

Næste gang vi får kød til salg bliver i april/maj 2012. Vi tager allerede nu imod bestillinger. Prisen stiger til den tid med 1,04 kr. pr. kg. hvilket svarer præcis til den nye fedtafgift inkl. moms som vi desværre ikke kan undgå.

Sidste slæt hø pakket ind

Efter den næst vådeste sommer i mere end 100 år har det selvsagt været en udfordring at bjærge tilstrækkeligt foder gennem sommeren. Vi skulle i år helt hen til den 4. oktober før vi kunne tage det sidste slæt hø, som vi måtte få maskinstationen til at pakke ind i “madpakker” Når høet pakkes ind i plastic igansættes en ensileringsproces som bevarer græssets næringsværdi og giver høet en syrlig duft og smag. Heldigvis er dyrene glade for denne smag, da græsset uden indpakning var rådnet. Høet kan desværre ikke tørres tilstrækkeligt af sol og vind så sent på året pga. de korte dage og lave temperaturer, og så er det jo godt at indpakningsløsningen findes. Ulempen er at det koster ca. 125 kr at få pakket en balle ind 🙁